Monday, 26 March 2018

Rahsia Kulit Cantik Dengan Sumber Semulajadi Youth Skincare Shaklee

Assalamualaikum semua. Hari ni Ena nak ceritakan tentang produk skincare yang tengah hot dan meletop daripada Shaklee iaitu YOUTH. Semenjak pelancaran Youth Skincare Shaklee pada 1 Mac hari tu dah ramai rakyat Malaysia yang telah beralih kepada skincare Youth yang berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi ni. Anda bayangkan sahaja first time Shaklee jual 500 set Youth pada 1 Mac hari tu secara online semuanya licin dikebas orang dalam masa 3 hari sahaja tau ! Hebat kan penangan Youth ni ! Semua orang tak nak lepaskan peluang untuk mencuba Youth 😍

Okay jom kita berkenalan dengan 5 bahan utama yang terkandung dalam Youth Skincare Shaklee ni. Bahan-bahan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi inilah yang menjadi rahsia kenapa Youth ni sangat berkesan dan menjadi skincare yang semakin digilai ramai. Okay jom baca !

MUSCADINE GRAPE

Muscadine_Grape_bahan_sumber_tumbuh_tumbuhan_semulajadi_dalam_Youth_Skincare_Shaklee
Muscadine Grape bahan sumber semulajadi dalam Youth 

🌷 Polifenol Muscadine Grape berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel
🌷 Pada masa yang sama Polifenol Muscadine Grape juga berfungsi untuk menghalang kerosakan kolagen dan elastin

LOTUS JAPONICUS

Lotus_Japonicus_bahan_sumber_tumbuh_tumbuhan_vegan_semulajadi_dalam_Youth_Skincare_Shaklee
Lotus Japonicus bahan sumber semulajadi dalam Youth 

🌷 Mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin
🌷 Lotus Japonicus bergabung dengan Schisandra Chinensis Fruit Extract membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur

APPLE STEM CELL EXTRACT

Apple_Stem_Cell_Extract_bahan_sumber_tumbuh_tumbuhan_semulajadi_dalam_Youth_Skincare_Shaklee
Apple Stem Cell Extract bahan sumber semulajadi dalam Youth

🌷 Mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit agar kulit kelihatan lebih muda
🌷 Mengekalkan dan memperbaiki tisu kulit supaya kulit kelihatan lebih berseri dan lembut lebih lama

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Schisandra_Chinensis_Fruit_Extract_bahan_sumber_semulajadi_dalam_Youth_Skincare_Shaklee
Schisandra Chinensis Fruit Extract bahan sumber semulajadi dalam Youth

🌷 Herba ini digunakan secara tradisional di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit
🌷 Menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan

VITAL REPAIR COMPLEX

Vital_Repair_Complex_bahan_semulajadi_dalam_Youth_Skincare_Shaklee
Vital Repair Complex semulajadi yang terdapat dalam Youth

🌷 Terdiri daripada pelbagai paten yang memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat

Jadi dah tahu kan apa ramuan rahsia yang ada dalam Youth ni sehingga begitu berkesan sekali ? Paling best sekali adalah Youth juga dibuktikan melalui ujian klinikal tau. 2/3 wanita yang telah menggunakan Youth sudah dibuktikan dalam ujian klinikal bahawa kulit mereka adalah 10 tahun lebih muda.

100% wanita dibuktikan secara klinikal memiliki kulit 10 tahun lebih muda dengan Youth Skincare Shaklee

100% wanita dibuktikan secara klinikal memiliki kulit 10 tahun lebih muda dengan Youth Skincare Shaklee

Sekaranglah masanya untuk anda beralih kepada Youth Skincare Shaklee kerana Youth bebas daripada 1500 bahan kimia berbahaya dan Youth juga adalah 100% vegan iaitu berasaskan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi. Gambar-gambar di bawah ini terdiri daripada beberapa testimoni pengguna Youth Skincare Shaklee.

Testimoni parut jerawat berkawah semakin pudar dan hilang dengan Youth Skincare Shaklee
Kesan kawah jerawat hilang dengan Youth Shaklee

Kesan parut jerawat dan kesan berkawah semakin pudar dan hilang dengan Youth Skincare Shaklee
Kesan kawah jerawat pudar dengan Youth Shaklee

Kesan bintik-bintik jerawat hilang selepas menggunakan Youth Skincare Shaklee
Kesan bintik-bintik jerawat hilang dengan Youth Shaklee

Kesan jeragat semakin hilang selepas menggunakan Youth Skincare Shaklee
Jeragat di pipi hilang dan kulit berseri dengan Youth Shaklee 

Jadi jangan tunggu lama-lama lagi ! Jom terus dapatkan YOUTH SKINCARE SHAKLEE daripada saya sekarang ! Jika beli full set pada bulan ini anda akan dapat banyak percuma dan keistimewaan. Jom segera hubungi atau whatsapp saya di nombor ini 010 885 4663 atau klik link whatsapp saya di sini http://enashaklee.wasap.my


Atau anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan cara tekan link esell pada gambar di bawah.


Selepas selesai membuat pembelian secara online terus hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi dan cara penggunaan Youth secara percuma !

6 comments: